ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''Maç seçmeden salonu doldurmamız gerekiyor''

Ufuk Sarıca:''Maç seçmeden salonu doldurmamız gerekiyor''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''Maç seçmeden salonu doldurmamız gerekiyor''

Pınar Karşıyaka Baş antrenörü Ufuk Sarıca, THY Euroleague C Grubu’ndaki Stelmet Zielona Gora galibiyetinin ardından, "Grupta ilerisi için planlarımızla ilgili kazanmamız gerekiyordu, mutluyuz" dedi.

Maçı değerlendiren Ufuk Sarıca, "Hata yapmamamız şarttı. Panathinaikos galibiyetleri ve Barcelona ile Kuban maçlarındaki oyunları rakibin tehlikeli bir takım olduğunu gösteriyordu. Boyalı alanı çok iyi savunduk. Dış atışlarla şanslarını denediler. Dış atışlarda kötüydük. Justin Carter’ın yokluğunda Can’dan önemli bir katkı aldık" ifadelerini kullandı.

Salonun dolmamasına da sitem eden Ufuk Sarıca, "Hayalimiz var dedik ve hayalimizi gerçekleştirdik. Euroleague’de maç seçmeden salonu doldurmamız gerekiyor. Önümüzdeki sezon Euroleague takım sayısını 24’den 16’ya düşürüp kapalı bir sisteme geçiyor. Bu sezon Avrupa’dan birçok şampiyon lige katılamadı. Şimdi artık şampiyon olsanız bile organizasyona katılmanız zorlaşıyor. Lig organizasyonuna kendimizi, taraftarın basketbol sevgisini göstermemiz için maçlara daha çok ilgi gösterilmesi şart" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nefes aldıran galibiyet
Sonraki Haber Margarini tereyağı diye satmışlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?