ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''İzmir'de direncimiz daha fazla olacaktır''

Ufuk Sarıca:''İzmir'de direncimiz daha fazla olacaktır''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''İzmir'de direncimiz daha fazla olacaktır''

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe Ülker'e 84-70 mağlup olarak seride durumu 1-1'e getiren Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe Ülker karşısında direnç gösteremediklerini ifade eden Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, kendi sahalarındaki maçlarda daha dirençli olacaklarını ifade etti.

İlk maçı kazanarak önemli bir avantaj yakaladıklarını anımsatan Sarıca, "Bugün maalesef sahada işler istediğimiz gibi gitmedi. Fenerbahçe Ülker'i tebrik ediyorum. Fenerbahçe Ülker bu turun favorisi ama avantajı şu an elde etmiş durumdayız. Kendi sahamızda taraftarımızla iki maç oynayacağız. Amacımız perşembe günü maçı kazanarak seride 2-1 öne geçmek. Bugün yeteri kadar dirençli değildik. İzmir'de direncimiz daha fazla olacaktır" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İAOSB'de 25.gurur yılı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?