ANA SAYFA > İZMİR > İAOSB'de 25.gurur yılı...

İAOSB'de 25.gurur yılı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İAOSB'de 25.gurur yılı...

Türkiye’ nin en önemli üretim ve istihdam merkezlerinden biri olan İzmir’ in gözbebeği İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçişinin 25. yılı, İAOSB Loca Restaurant’ da düzenlenen gece ile kutlandı.

Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin eşleriyle birlikte katıldığı gecede “Uğur Yalçın Orkestrası” sahne aldı. 

İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Mustafa Balbay, İlhan İşbilen’ in yanı sıra, Rusya Federasyonu İzmir Fahri Konsolosu Eray Gürler, Güney Afrika Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosu Tamer Taşkın, Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu ve çok sayıda sanayicinin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan Hilmi Uğurtaş; 1975 ‘li yılların başında böyle bir bölgeyi hayal etmenin bile mümkün olamayacağını söyledi. Bataklık bir arazide böyle bir bölgenin hayalini kuran ve buranın kurulma kararını alan herkesin eli öpülür diyen Uğurtaş; Bölgenin kurulması ve bugünlere gelmesinde katkıları olan EBSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis üyeleri ve emek veren herkese teşekkür etti. Bölgenin geçmiş dönem yönetimlerinde görev alan Başkan ve Üyelere de gönülden teşekkürü borç biliriz diyen Uğurtaş, ebediyete intikal eden yöneticileri ise Rahmet ve saygıyla andı. Böyle büyük bir hayalin içinde kendilerinin de yer alıyor olmasının son derece gurur verici olduğunu söyleyen Uğurtaş, bunun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini, Yönetim Kurulu ile birlikte hep Bölgeyi daha ileri götürebilmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti. Karşıyaka ve İzmir’ in gelişiminde mihenk noktasının İAOSB olduğunu vurgulayan Uğurtaş, bugün gelinen noktada Türkiye’ nin en gelişmiş en modern OSB’ lerinden biri olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca:''İzmir'de direncimiz daha fazla olacaktır''
Sonraki Haber Karşıyaka'da pazaryerleri sıkı denetimde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?