ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''İlk etapta tek düşüncemiz sadece galibiyet''

Ufuk Sarıca:''İlk etapta tek düşüncemiz sadece galibiyet''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''İlk etapta tek düşüncemiz sadece galibiyet''

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca Çarşamba günü Galatasaray Odeabank ile Karşıyaka Arena'da oynanacak EuroCup son 16 turu ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Avrupa arenasında iki Türk takımının çok zevkli bir mücadelesinin kendilerini beklediğini belirten Sarıca sözlerine şöyle devam etti:

'' Sonuçta iki takım da kupada iddialı ve yoluna devam etmek istiyor. Son dönemde oynadığımız basketbol ve gösterdiğimiz performans bizi ilerisi için daha da ümitlendiriyor. Galatasaray Odeabank çok güçlü ve tecrübeli bir kadroya sahip. Rakibimizle oynayacağımız maçları ayrı ayrı düşünmemiz lazım. İlk etapta tek düşüncemiz sadece galibiyet. Bu tip mücadelelerde sayı farkı tabi ki önemli ama bunun psikolojisine girmeden iki maçı da kazanmak için oynamamız gerekiyor. Galatasaray Odeabank'ı lig maçında yenmiştik ama sonuçta farklı bir havada farklı bir maç oynanacak. Var olan iyi durumuzu sahaya koyarsak, her zamanki mücadelemizi yaparsak kazanmamak için neden yok. Ayrıca Pınar Karşıyaka'nın her kupada şampiyonluklara ve finallere aday bir takım olması bizleri oldukça sevindiriyor, iyi işler yaptığımızın önemli bir göstergesi oluyor."

Ufuk Sarıca, Galatasaray Odeabank önünde sakatlığı süren ve tedavi için Amerika'da bulunan Juan Palacios ile statü gereği Samet Geyik'in forma giymeyeceğini, iyileşen ve antrenman eksiğini gidermeye çalışan Kenan Sipahi'nin de kadroda yer alacağını sözlerine ekledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EÇEV, Kaan Şolcum ile Ritmini yakalıyor
Sonraki Haber Sahte kimlikle 36 bin kredi çekti, ikinci denemesinde yakayı ele verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?