ANA SAYFA > EĞİTİM > EÇEV, Kaan Şolcum ile Ritmini yakalıyor

EÇEV, Kaan Şolcum ile Ritmini yakalıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EÇEV, Kaan Şolcum ile Ritmini yakalıyor

Kontrtenor Kaan Şolcum’un iki yaşında plastik havaneli ile başlayan ritim tutkusu EÇEV çocuklarına bir kez daha umut oluyor. İlk kez 2013 yılında Ege Çağdaş Eğitim Vakfı için İzmir’de özel bir müzik ziyafeti ile kültür sohbetlerine katılan Kaan Şolcum, Mart ayının 2 sinde Kordon Otel’de düzenlenecek yeni bir etkinlikte EÇEV gönüllüleri ile buluşacak.

Ritim Terapi adı altında gerçekleştirdiği work shoplar ile hayatın motivasyonunu arttıran Kaan Şolcum, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı için 2 Mart 2016 Çarşamba günü Kordon Otel’de öğle yemeğinde EÇEV gönüllüleri ile buluşuyor.

Son aylarda THY yaptığı Koltuk Lansmanı ve Pierre Cardin’in reklamı ile daha da gündeme çıkan Şolcum, geçtiğimiz aylarda Güner Civaoğlunun programına konuk olmuş ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyduğunu söylemişti. İzmirli olması nedeniyle “EÇEV i yakından takip eden ve İzmirli yetiştiren bu vakfın sanata verdiği değeri, eğitim merkezlerindeki çocuklara sanatı aşılamasının geleceğimize olan umudumuzu arttırdığını bu sebeple her imkan bulduğunda ECEV ile ortak projelerde yer almaktan zevk aldığını ve elde edilen gelirin EÇEV’in projelerinde kullanılmasından büyük memnuniyet duyduğunu” dile getirdi.

EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu  “İlk kez 2013 yılında gerçekleşen organizasyonda gülen yüzü ve tükenmeyen enerjisi ile gönüllerimizde taht kuran Kaan Şolcum ile work shop ve lansmanların yoğunluğundan fırsat bulup tekrar buluşmak bizi çok mutlu ediyor. İzmir’deki sosyal hayata katkı sağlayıp aynı zamanda da çocuklarımızı sanat ile buluşturduğumuz projelere imza atabilmek çok güzel. Yepyeni konsepti ile eğlenceli bir müzik ziyafetini izlemek bizimle ritim terapiye katılmak isteyenleri 2 Martta Kordon Otel’e öğle yemeğine bekliyoruz” dedi

Kaan Şolcum ile work shopta yer almak isteyen konuklar EÇEV ‘in 02324259797 nolu telefonunu arayarak bilgi alabilir facebooktaki etkinlik sayfasını takip edebilirler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ESHOT 100 körüklü otobüsle filosunu güçlendirecek
Sonraki Haber Ufuk Sarıca:''İlk etapta tek düşüncemiz sadece galibiyet''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?