ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''Çok değerli bir galibiyet''

Ufuk Sarıca:''Çok değerli bir galibiyet''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''Çok değerli bir galibiyet''

Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, "Çok değerli bir galibiyet aldık" dedi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Anadolu Efes maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesine başsağlığı dileyerek, oyuncuların ve taraftarların karşılaşmadan önceki organizasyonunun çok güzel olduğunu söyledi.

Tekrar görev yapmaya başlayan hakem Mehmet Keseratar'ın sahalara dönmesinin çok sevindirici olduğunu kaydeden Sarıca, sözlerine şöyle devam etti:

"Çok değerli bir galibiyet aldık. Oynadığımız basketbolun hakkını verecek şekilde üst sıralara iddiamız devam ediyor. Üst sıralardaki takımlar arasında puan farkları çok az. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Kendi doğrularımızı ortaya koyduğumuz müddetçe de bunu sağlayabiliriz. Üçüncü periyotta dış atışlardan çok sayı yedik. Son periyotta adam değiştirmeli 'zone' ağırlıklı savunma uyguladık. Bunun sonuçlarını daha önce de almıştık. Krstic'i oyunda tutmadık, oradan çok sayı bulduk ve galibiyet aldık."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir İl Başkanı Karataş Oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da İmplant Tedavisi Uygulaması Başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?