ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir İl Başkanı Karataş Oldu

MHP İzmir İl Başkanı Karataş Oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir İl Başkanı Karataş Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de 11'inci olağan il kongresini gerçekleştirdi. Üç adayın İl Başkanlığı için yarıştığı kongrede galip eski İl Başkanı Necdet Karataş oldu.

Büyük bir çekişmeye sahne olan kongrede İl Başkanı Necat Karataş ile Hüseyin Kırkpınar arasında geçen yarışta galip gelen Necat Karataş oldu. Başkan Karataş 327 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Hüsmen Kırkpınar 241 oyda kaldı. Mustafa Kulaoğlu ise 9 oy aldı. Yeniden MHP İzmir İl Başkanı seçilen Necdet Karataş, mutluluğunu salondaki delegelere şu sözlerle aktardı: "Sizlerle birlikte merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'in gösterdiği hedefe yürümenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. MHP'nin bir neferi olup sizlerle bu yolda yürümek benim için bir şeref meselesidir. Bu şerefin tacı da sizsiniz, tahtı da sizsiniz. Ülkemizin girdiği durum vahimdir. Ülkemiz tehdit altında, insanlarımız tedirgindir. Buna dur diyebilecek yegane hareket Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Türkiye'nin makus talihini değiştirme vakti gelmiştir. Haziran seçimleri kurtuluş günüdür. Hazırlığımız MHP'nin iktidarınadır. Bu mukaddes yolda gönüllerimiz herkese açıktır. Ülkede, ülküde İzmir'de birlik sloganıyla yola çıktığımız bu mücadele, sizin mücadelenizdir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber
Sonraki Haber Ufuk Sarıca:''Çok değerli bir galibiyet''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?