ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca reklam filminde oynayacak!..

Ufuk Sarıca reklam filminde oynayacak!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca reklam filminde oynayacak!..

Karşıyaka yönetim kurulu, Pınar Karşıyaka coachu Ufuk Sarıca ve oyuncuları reklam filmi için ikna edip, geçen ay kulübün başını ağrıtan iki eski reklam anlaşmasından kaynaklanan sorunları çözdü.

Cihan Büyükoral'ın başkanlığı döneminde İzmir Büyükşehir Belediyesi onay vermediği halde Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait olan Karşıyaka Yelken Tesisleri'ndeki İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait reklam panolarının kullanmak için bir firma ile anlaşıp parayı alan, ancak panolara izin çıkmayınca açılan davayı kaybedip 237 bin TL borçlu çıkan Karşıyaka, söz konusu firmayla anlaştı. Taraflar arasında oluşturulan ödeme planı sonrası kulüpten geçen ay haczedilen bilgisayarlar, klimalar ve yazıcılar geri alındı.

Ali Erten başkanlığı döneminde Pınar Karşıyaka coachu Ufuk Sarıca ve basketbolcuların bir inşaat firmasının reklamlarında oynamaları için imzalanan reklam anlaşmasına uyulmamasıyla doğan tazminat tehlikesi de tatlıya bağlandı. O dönem eski yönetimle şirket arasında imzalanan 507 bin TL'lik anlaşmadan haberleri olmadıkları ortaya çıkan Ufuk Sarıca ve oyuncular, reklamda oynamaya ikna edildi. Oyuncuların rol aldığı ilk reklamın çekimi geçen hafta yapıldı. Bir sonraki çekimde Ufuk Sarıca'nın da yer alacağı bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf 7 yıl sonra zoru başarabilecek mi?
Sonraki Haber Buca Arena için yine ret!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?