ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca, bugüne kadar böyle tepki görmedim!

Ufuk Sarıca, bugüne kadar böyle tepki görmedim!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca, bugüne kadar böyle tepki görmedim!

Pınar Karşıyaka antrenörü Ufuk Sarıca, seyircisi önünde 89-77 yenildikleri Anadolu Efes maçında bir grup taraftarın tepki gösterdiği oyuncusu Josh Carter'a sahip çıktı.

Carter'ın saha içi performansının savunulacak bir kısmı olmadığını belirten Sarıca, "4 yıldır takımın başındayım hiçbir oyuncuya böyle bir tepki görmedim. Karşıyaka'da oyuncu olarak da görev yaptım. O dönemde de böyle bir tepki yoktu. Tüm salon değil taraftarın belki küçük bir kısmı tepki gösterdi ama kendi oyuncularımıza maç içinde böyle bir tepki vermememiz gerektiğini düşünüyorum. Belki sıkıntılarımız var ancak ligde ilk 5'in içindeyiz. Oyuncularımızı maç içinde demoralize etmemeliyiz" dedi.
Ufuk Sarıca, maç değerlendirmesini şöyle yaptı:
"Öncelikle ilk periyoda çok kötü başladık. Uzun zamandır böyle bir periyot görmemiştim. Biz ne kadar kötüysek Anadolu Efes o kadar etkiliydi. İkinci periyotta geri geldik ama üçüncü periyotta fark yeniden açıldı. Her zaman sizin çok kötü olmanız gerekmiyor yenilmek için. Son haftalarda özellikle Euroleague'de üst üste yenilgiler alan Anadolu Efes bir reaksiyon göstermek istiyordu ve kazanmayı çok arzuladılar. Onları ve iyi bir yönetim sergileyen hakem üçlüsünü tebrik ediyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti...
Sonraki Haber Ivkoviç: Karşıyaka tam bir basketbol kenti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?