ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti...

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti...

Spor Toto Basketbol Ligi 20.haftasında Pınar Karşıyaka evinde Anadolu Efes'e 89-77'lik skorla mağlup oldu.

Karşılaşmaya Anadolu Efes Dunston'ın basketleriyle başlarken yeşil kırmızılılar Gabriel ile ilk sayılarını buldu. Konuk ekip Cedi Osman ve Diebler'in sayılarıyla 9-0'lık seri yakaladı. Pınar Karşıyaka Colton Iverson ile üst üste basketler bulurken Efes'te Cedi Osman atmaya devam etti ve fark 20 sayıya kadar çıktı. İlk çeyreği konuk ekip 29-13 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Karşıyaka, Gabriel, Wright ve Iverson'ın basketleri ve sert savunma ile başlarken farkı 5sayıya kadar indirdi. Efes, Cedi ve Derrick Brown ile toparlanırken soyunma odasına 42-35 üstün gitti.

İkinci yarıda Brown ve Saric ile Efes farkı tekrar çift hanelere çıkardı. Yeşil kırmızılılar Jones ve Wright ile farkı eritmeye çalışsa da Brown'un üst üste basketlleriyle Anadolu Efes son çeyreğe 67-54 önde girdi. Son çeyrekte Anadolu Efes'te Cedi atmaya devam ederken Karşıyaka farkı kapatamadı ve karşılaşmayı Anadolu Efes 89-77 kazandı.


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Runatolia Antalya Maratonu'na Karşıyaka damgası
Sonraki Haber Ufuk Sarıca, bugüne kadar böyle tepki görmedim!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?