ANA SAYFA > SPOR > Ücretsiz spor okullarına büyük ilgi...

Ücretsiz spor okullarına büyük ilgi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ücretsiz spor okullarına büyük ilgi...

Bostanlıspor’un Karşıyaka’da açtığı ücretsiz futbol ve basketbol okullarına büyük ilgi var.

Bostanlıspor’un alt yapı takımlarını oluşturmak ve A Takımlarına sporcu yetiştirmek ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen “Ücretsiz Spor Okulları”nın ilk etabında futbol ve basketbol çalışmalarının başladığını açıklayan Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “spor yapmak isteyen ancak ekonomik olarak bu sıkıntıyı yaşayan aileler ile gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz bu spor okullarımızda kulübümüzün sözleşmeli antrenörleri görev yapmaktadır.  Son derece deneyimli olan çalıştırıcılar nezaretinde ilk etapta futbol ve basketbol branşlarını faaliyete geçirdik. Şimdi sırada tenis ile jimnastik var. En kısa zamanda bu spor okullarımız da ücretsiz olarak çalışmalarına başlayacak. Kayıtlarını alıyoruz. Gençlerimizi Bostanlıspor’da spor yapmaya davet ediyoruz.”

Avni Erboy, Bostanlıspor Basketbol Alt Yapı Teknik Sorumlusu ve başantrenörü Tolga Akyel'in yönetiminde Bostanlı’daki Gode Cengiz Spor Tesisleri Basketbol Sahasında cumartesi ve pazar günleri saat 10.00-11.00 devam eden “Bostanlıspor Ücretsiz Basketbol Okulu”na  2005-2009 doğumlu sporcuların, hafta sonu Gode Cengiz Suni Çim Sahada başlayan, Bostanlıspor futbol alt yapı teknik sorumlusu Mustafa Oral yönetiminde saat 16.00-18.00 arası yapılan futbol okuluna da 7-20 yaş arasının kayıt yaptırabileceğini sözlerine ekledi.
Kayıtların şahsen kulüp binasında devam ettiğini belirten Erboy, yıl boyu sürecek olan Ücretsiz Spor Okulu projesinde başarılı olan sporcuların Bostanlıspor takımlarına lisansiyer olarak dahil edileceklerini de ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ülkü Ocakları Bilgi Yarışması tamamlandı
Sonraki Haber En yaşlı Karşıyakalı vefat etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?