ANA SAYFA > SAĞLIK > Tutkusu güzellik olanlar, bu semineri kaçırmasın

Tutkusu güzellik olanlar, bu semineri kaçırmasın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tutkusu güzellik olanlar, bu semineri kaçırmasın

İzmir Kent Hastanesi, kadınlara özel bir seminer düzenliyor. “Kadın her yaşta güzeldir” başlıklı seminerde uzman doktorlar her yaşta güzel ve sağlıklı kalmanın formüllerini anlatacak. Halka açık ücretsiz seminer 6 Aralık Cumartesi günü Hilton Oteli’nde saat 13.30’da başlayacak.

Seminerde Dermatoloji Uzmanı ve Kozmetolog Dr. Arzu Eraslan, “Gençleştiren sağlıklı girişimler, kozmetolojik uygulamalar ve sağlıklı cilt bakımı” konusunda bilgiler verecek.  Endokrinoloji  ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mitat Bahçeci, “40+ Metabolizma, Hormonlar , Cilde Etkileri” başlıklı sunumuyla yıllara meydan okumak için güçlü bir metabolizmaya sahip olmanın önemine dikkat çekecek. Uzm. Dr. Demet Karadenizli ise katılımcıları kişisel sağlık risklerinin nasıl yönetilebileceği ve sağlıklı yaşlanmak üzerine bilgilendirecek. Gazeteci- yazar Ayçe Dikmen ise konuk konuşmacı olarak katılacağı seminerde “Kadınların Zamanla Yarışı” başlıklı bir sunum yapacak. Güzel ve sağlıklı olmanın sırlarını öğrenmek isteyenlerin kaçırmaması gereken seminer de uzmanlar konukların da sorularını yanıtlayacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: Kimse bizden işporta işgal işlerine izin vermemizi beklemesin
Sonraki Haber Hüner: Habercinin gücü sendikayla çoğalır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?