ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Türküler Sevgili'nin hazırlıkları devam ediyor...

Türküler Sevgili'nin hazırlıkları devam ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türküler Sevgili'nin hazırlıkları devam ediyor...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği'nin 15 Şubat'ta vereceği konserin hazırlığı devam ediyor...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği koro sorumlusu Nadire Öksüz, 15 Şubat Cuma akşamı Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği'nin şef Cihad İşci yönetiminde vereceği konserin sevgililer gününden bir gün sonra olması nedeniyle konserin temasını "Türküler Sevgili" olarak işlediklerini belirtti ve tüm Karşıyakalılarla, halk müziği severleri ücretsiz olan konsere davet etti.
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği şefi Cihad İşci çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, "haftada bir gün olan çalışma, konser yaklaşınca haftada 2 güne çıkardık. Karşıyakalılar'a harika bir konser sunacağız. Bunun hazırlıklarını heyecanla devam ettiriyoruz" dedi. 
Karşıyaka İstasyon arkasındaki Mustafa Orta'nın "Sende Gel Kafe"de çalışmalarını çarşamba ve perşembe günleri saat 19.30'dan itibaren sürdüren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği'ne katılacak yeni sesleri de bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaybey Mahallesi Muhtarı Akkuş yeniden aday
Sonraki Haber Şükran Kurdakul anılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?