ANA SAYFA > EKONOMİ > Türkiye’nin en büyük Hyundai Plaza’sı, Karşıyaka’da açıldı

Türkiye’nin en büyük Hyundai Plaza’sı, Karşıyaka’da açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye’nin en büyük Hyundai Plaza’sı, Karşıyaka’da açıldı

İlyas Şen Otomotiv’e ait Türkiye’nin en büyük Hyundai Plaza’sı Karşıyaka’da hizmet vermeye başladı.

Hyundai Plaza’nın resmi açılışının Eylül ayı içinde yapılacağını belirten İlyas Şen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şen, “Hyundai’nin dünyadaki yeni konseptine uygun olarak inşa edilen tesisimiz, 12 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare açık alana sahip. Plazamız müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için tasarlandı” dedi. İlyas Şen, “İzmir’de, 2000 yılında ticari ağır vasıta satışıyla başladığımız iş hayatımızı çeşitlendirmek için binek otomobil satışına yöneldik. Karşıyaka Anadolu Caddesi üzerinde, Türkiye’nin en büyük Hyundai Plaza’sını inşa ettik. İzmir’deki binek otomobil satışlarımıza, halihazırda Balıkesir’de hizmet vermekte olan Citroen ve Honda bayiliklerimizin de sinerji katacağını düşünmekteyiz. Hedefimiz; Hyundai markasının İzmir’deki pazar payını, Türkiye’deki satışlarla doğru orantılı olarak arttırmak, tesisimizin tam kapasiteyle çalışmasını sağlamak ve yüksek maliyetlere mal olan tesisimizin geri dönüşümünü bir an önce gerçekleştirmektir. Hyundai Plazamızı ziyaret edenlerle, konusunda tecrübeli, güler yüzlü, işine hakim, işini seven ve müşterileriyle iyi bir iletişim kurabilen satış ekibimiz ilgilenecektir. Ayrıca, Avrupa ülkelerindeki son sistem makine ve avadanlıklarla donatılıp kurulmuş servisimiz de, işinde usta ekibimizle 7/24 kesintisiz müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde tutacak şekilde hizmet vermektedir. Markamızı ve İlyas Şen Otomotiv’i layık olduğu konuma getirebilmek için gece gündüz çalışacağımızdan, tüm İzmir ve Egeli araç kullanıcılarının, müşterilerimizin, dostlarımızın hiç şüphesi olmasın” diye konuştu.

“Bizleri tercih eden tüm müşterilerimizden, bekledikleri ilgi, alaka ve hoşgörüyü asla esirgemeyeceğiz” diyen İlyas Şen, “İstanbul, Bursa, Balıkesir illerindeki üstün hizmet anlayışımızı, İlyas Şen Otomotiv Hyundai bayiliğinde de, tüm beceri ve yeteneklerimizi kullanıp uygulayacağız. Sizlerden aldığımız güç ve destekle, İzmir ve çevresindeki yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Hyundai markasına ve şirketimize gönül veren, bizi tercih eden tüm müşterilerimizin araç alırken ve araçlarına servis hizmeti verirken kalite standartlarını yükseltemeye yönelik çalışmalarımızı da artırarak devam edeceğiz. Herkesi Hyundai Plaza’ya bekliyoruz” diye belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertab Erener İzmir'de evlendi...
Sonraki Haber ''Haybeden Gerçeküstü Aşk'' İzmir’de izleyicilerle buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?