ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Haybeden Gerçeküstü Aşk'' İzmir’de izleyicilerle buluşuyor

''Haybeden Gerçeküstü Aşk'' İzmir’de izleyicilerle buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Haybeden Gerçeküstü Aşk'' İzmir’de izleyicilerle buluşuyor

Yazarlığını ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı “Haybeden Gerçeküstü Aşk” adlı tiyatro oyunu İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşuyor.

İlk olarak 2007 yılında Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın başrollerini paylaşarak Beşiktaş Kültür Merkez’inde izleyicilerle buluşturdukları oyunun İzmir’deki gösteriminde başrolleri Filiz Ağlan ve Caner Yevimli üstlenecek.

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitabından yine yazarın kendisinin tiyatroya uyarladığı komedi oyununun konusunu ise geçmişten günümüze kadın erkek ilişkileri oluşturuyor. Bu ilişkiler ağının mizahi bir dille yansıtıldığı oyun, seyircisini kadın ve erkek fıtratına dair düşünmeye zorluyor. 

Tiyatro severlerin 11 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’den itibaren izleyebilecekleri oyunun yönetmenliğini Erdal Dinçer genel sanat yönetmenliğini ise Kemal Aygen üstlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye’nin en büyük Hyundai Plaza’sı, Karşıyaka’da açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka turizmde şahlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?