ANA SAYFA > İZMİR > Türkiye'nin çocuk modelleri bu yarışmayla seçilecek

Türkiye'nin çocuk modelleri bu yarışmayla seçilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye'nin çocuk modelleri bu yarışmayla seçilecek

Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına; Rönesans Ajans & Özge Özcan PR Ajans’ın organizasyonu ve Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda bu yıl 2.si düzenlenecek olan Miss & Mr Kids Model of Turkey 2016 yarışmasının başvuruları başladı.

5 Mart’ta yapılacak olan yarı final elemelerinin ardından 4-8 yaş arası 10 kız ve 10 erkek çocuk finalistlerini belirlenecek. Bu anlamlı organizasyonun 12 Mart Cumartesi günü muhteşem final gecesi, etkinliğin ana sponsoru olan Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek.

YARIŞMANIN BAŞVURULARI BAŞLADI

4-8 yaş arası kız ve erkek çocuklar katılabileceği,  Miss & Mr Kids Model of Turkey yarışmasına başvurular başladı. Adaylar, 2 adet fotoğraf ve Behçet Uz Çocuk Vakfı Hesabına 30TL ödeme yapıldığına dair dekont ile şahsen, posta, veya e-mail yolu ile Rönesans Model Ajans’a başvuru yapabilecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 2 Mart 2016 saat 17:00 olarak belirlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ADD terörü kınadı
Sonraki Haber Mutfağın anayasası geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?