ANA SAYFA > EKONOMİ > Türk medikalciler İtalya’ya gidiyor

Türk medikalciler İtalya’ya gidiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk medikalciler İtalya’ya gidiyor

İzmir İtalyan Ticaret Odası, İtalya’nın sağlık sektöründeki tek Avrupa’nın ise ikinci büyük fuarı olan EXPO - SANITA – 2016 20. Uluslararası Sağlık Fuarı’na Türkiye’den 10 firmanın katılacağı ziyaretçi heyeti organizasyonu düzenliyor.

Çeşitli sektörlerden sanayicileri İtalyan meslektaşlarıyla bir araya getiren İzmir İtalyan Ticaret Odası, İtalya’nın Bologna şehrinde 18 – 21 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘EXPO - SANITA’ – 2016 20. Uluslararası Sağlık Fuarı’na 10 firmadan oluşan bir ziyaretçi heyeti götürecek.

İşadamlarımızın isteklerini biliyoruz

Organizasyona sağlık alanında faaliyet gösteren ithalatçı, distribütör ve toptancı firmalar ile Türk sağlık sektöründen özel hastane gruplarının üst düzey yetkilileri ile alım yapabilecek yöneticilerinin katılacağını bildiren İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, Oda olarak geçmişten edindikleri tecrübeyle sektör temsilcilerinin isteklerine göre seyahatler düzenlendiklerini söyledi.

Türkiye’den 10 firmanın seyahate katılabileceğini hatırlatan Akdurak, 5 firmanın engelli, ortopedi ve rehabilitasyon alanında, 5 firmanın ise tıbbi acil ürünler, ameliyathaneler için donatım, ekipman ve mobilya ithalatçıları şeklinde tercih edileceğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çanakkale Savaşı'nın izleri İzmir Üniversitesi’nde
Sonraki Haber Ey siyasiler!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?