ANA SAYFA > GÜNDEM > Çanakkale Savaşı'nın izleri İzmir Üniversitesi’nde

Çanakkale Savaşı'nın izleri İzmir Üniversitesi’nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çanakkale Savaşı'nın izleri İzmir Üniversitesi’nde

İzmir Üniversitesi, Çanakkale Savaşı sırasında kullanılan orijinal harp malzemelerinin yer aldığı Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisini öğrencilerle buluşturdu.

İzmir Üniversitesi, 18 Mart tarihinde kutlanan Çanakkale Zaferinin yıldönümü öncesinde etkileyici bir sergiye ev sahipliği yaptı. Türkiye Gaziler Vakfı tarafından bir araya getirilen 20 vitrin ve 20 panodan oluşan ve daha öncede Türkiye’nin çeşitli illerinde sergilenen koleksiyonda, Çanakkale Savaşı süresince kullanılan malzemeler yer aldı. İzmir Özel Fatih Koleji öğrencilerinin de büyük ilgi gösterdiği Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi İzmir Üniversitesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bölge okulları öğrencileri ve İzmirliler tarafından da ziyaret edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Türk-Yunan Fuarı kurulacak…
Sonraki Haber Türk medikalciler İtalya’ya gidiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?