ANA SAYFA > SPOR > Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı

Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı

Beynine giden damara pıhtı atması nedeniyle hayata veda eden Karşıyakalı Teknik Direktör Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı.

Beşikçioğlu Camiinde kılınanan cenaze namazının ardından Turgut Uçar Örnekköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine eşi Umay, çocukları Derin ve Ege Uçar, Milli Takım Altyapı Koordinatörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik,, Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altay Divan Kurulu eski Başkanı Kemal Zorlu, Altay eski Başkanı Nafiz Zorlu, Teknik Direktör Tamer Tuna, Karşıyaka Teknik Direktörü Mesut Toros, Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Turgut Uçar'ın tabutuna Karşıyaka, Altay ve Trabzonspor'un formaları ile çiçekler bırakıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'li yelkenciler zirvede...
Sonraki Haber U13 Sömestr Turnuvası'nda Karşıyaka 6.oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?