ANA SAYFA > SPOR > KSK'li yelkenciler zirvede...

KSK'li yelkenciler zirvede...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'li yelkenciler zirvede...

Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kış Kupası; ikinci haftada 420-470, Techno 293, RS:One ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıflarında gerçekleştirilen yarışlarla sona erdi.

420 Kızlar ve 420 U19 Kızlar kategorisinde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Lara Cindoğlu-Deniz Pala birinciliği elde etti. İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Doğa Deniz Çıkman-Vesile Zulal Türkoğlu ikinci ve Fenerbahçe Doğuş Yelken’den İclal Doğa Demirel-Duru Bayramoğlu üçüncü sırayı aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Baş Antrenörü Servet Altay zorlu hava şartlarında mücadele ettiklerini söylerken "İlk haftanın ardından 420 sınıfında iki birinclik aldığımız için gururluyuz. Sporcularımız çalışmalarının karşılığını aldı. Şimdi hedefimiz Mart ayında yapılacak olan Yıldızlar Kupası" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Futbolda play off'a kalabiliriz...
Sonraki Haber Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?