ANA SAYFA > GÜNDEM > Tuna Der'den Atatürk paneli

Tuna Der'den Atatürk paneli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuna Der'den Atatürk paneli

Tuna Der (Tuna Kültür ve Sanat Derneği) Atatürk’ü anmak için kutlama paneli hazırladı. “Atam ve Müzik” isimli panelde Emekli Hava Pilot Ergin Özdemir, Atatürk’ü ve yaptıklarını sinevizyon eşliğinde anlattı. Tuna Mahallesi Muhtarı Hüseyin Koçoğlu, Tuna Mahallesi sakinleri, dernek üyeleri, engelliler ve gazilerin katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Kasım seçimlerinde Tuna Mahallesi’ne muhtar olan Hüseyin Koçoğlu, tarifsiz bir duygu yaşadığını açıkladı. Dünyanın yetiştirdiği en büyük dâhi olan Atatürk’ün Türkiye’de yetişmesi sayesinde özgür bir ülke olduğumuzun altını çizen Koçoğlu, Atatürk’ün sadece Türkiye’de değil, dünyanın her tarafında saygı gören bir lider olduğunu belirterek “Atatürk sevgimiz bastırılamaz” dedi.

Tuna Der Koro Şefi Çiğdem Sabuncuoğlu ise Atatürk hayranlığının çocukluğundan beri var olduğunu açıklayarak “Atatürk’e olan hayranlığım düzenlediğimiz gecede daha da çoğaldı. Atatürk’ün anılarını dinlemek hele müzikle olan yakın ilgisini duymak beni daha da duygulandırdı” diye konuştu. Sabuncuoğlu,  Atatürk’ün anılarının daha sık olarak ve gençlerin de bulunduğu ortamlarda düzenlenmesinin önemine de vurgu yaptı.

Öte yandan Tuna Der Korosu 10 Kasım’da İzmir Büyükşehir Belediyesi  Kent Orkestrası’nın  “Atamızı Şarkılarla Anacağız” programına konuk olarak katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğin koro şefliğini Hüseyin Çebi, orkestra düzenlemesini ise Zafer Çebi gerçekleştirdi. Koroya eşlik edenler arasında ise Opera Sanatçısı Solist Tevfik Rodoslu yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG evinde Manisa'ya kaybetti
Sonraki Haber PTT’nin ''10 Kasım ATA'yı Anma'' sergisine yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?