ANA SAYFA > GÜNDEM > PTT’nin ''10 Kasım ATA'yı Anma'' sergisine yoğun ilgi

PTT’nin ''10 Kasım ATA'yı Anma'' sergisine yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PTT’nin ''10 Kasım ATA'yı Anma'' sergisine yoğun ilgi

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. Yıl dönümü nedeni ile PTT Karşıyaka Merkez Müdürlüğü’nün (sahil şubesinin) açtığı "10 Kasım ATA'yı Anma" konulu pul sergisine Karşıyakalılar yoğun ilgi gösterdi.

"10 Kasım ATA'yı Anma" pul sergisi, Karşıyaka Merkez Müdürlüğü’nde (Sahil Şubesi’nde) 15 panoda 157 pul ve tebrik kartları sergilenecek, sergi bir ay boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Karşıyaka PTT Merkez Şubesi’ndeki   "10 Kasım ATA'yı Anma" konulu pul sergisinin açılışına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, PTT İzmir başmüdür yardımcıları Abdullah Sarıboğa, Serdal Bursalı ve Ramazan Özdoğru, PTT Karşıyaka Merkez Müdür vekili Seyit Çalık, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Cumhuriyrt ilkokulu Müdürü Hüseyin Uyan ve okul öğrencileri, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakkalı, İş Adamları Osman Büyükavcı, Kemal Buluğ,  Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

PTT Karşıyaka Merkez Müdür vekili Seyit Çalık,  “PTT’nin 1840 yılında Posta Nezareti’nin kurulmasından günümüze kadar halka hizmet ettiğini, bize bu imkânları sunan Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. Yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Sergimiz bir ay boyunca ziyaretçilerimize açık olacak” dedi.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuna Der'den Atatürk paneli
Sonraki Haber Gidiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?