ANA SAYFA > SPOR > TÜFAD'tan müdür Yelek'e teşekkür belgesi...

TÜFAD'tan müdür Yelek'e teşekkür belgesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜFAD'tan müdür Yelek'e teşekkür belgesi...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi'nin üstlendiği C Lisans Futbol Antrenör Kursu sona erdi.

Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 4 Aralıkta başlayıp, dün (13 Aralık 2021) sona eren kursa ev sahipliği yaptı. Bu dönemde başarılı çalışmaya büyük katkı veren Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek'i bugün TÜFAD İzmir Şube yöneticileri ziyaret ederek, katkılarından dolayı kendisine teşekkür belgesi sundu.
TÜFAD İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay ve yönetim kurulu üyeleri kusursuz bir ev sahipliği yapan müdür Musa Yelek'e ayrıca teşekkür ederek, "Spora katkı böyle olmalı" dediler. 
Musa Yelek, ziyarette, Türk Futbolu ve Türk Futbol Antrenörlerine sınırsız hizmeti ilke edinen ve karşılığında hiç bir şey beklemeyen TÜFAD Şube Başkan ve yöneticilerine "Türk futbolu ve İzmir sizinle gurur duymalı" diyerek şu açıklamayı yaptı:
"Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak 04-13 Aralık 2021 tarihleri arası Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)'ın katkılarıyla düzenlenen Antrenör Eğitim Programına ev sahipliği yaptık. TÜFAD Başkanı Sayın Dr. Şaban ACARBAY ve Yönetim kurulu üyelerinin program sonrası ziyaret de bulunarak Teşekkürlerini ilettiler.il Müdürümüz adına bizde tüm katılımcılara teşekkür eder başarılar dileriz."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Bursa'dan galibiyetle dönüyor
Sonraki Haber Sarıca: Bu galibiyet bizim için çok önemli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?