ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu galibiyet bizim için çok önemli

Sarıca: Bu galibiyet bizim için çok önemli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu galibiyet bizim için çok önemli

ING Basketbol Süper Ligi'nde Tofaş'ı deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Rakibimizin de ligde üst sıralarda bulunduğunu göz önüne aldığımızda deplasmandaki bu galibiyet bizim için çok önemli." dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, bütün oyuncularını ve ekibini kutladı. Ameliyat edilen Semih Erden ve Michael Roll'un yanı sıra dizinde ödem bulunan James Blackmon'ın TOFAŞ karşısında forma giyemediğini hatırlatan Sarıca, "Özellikle eksiklerimizin olduğu bir günde, son haftaların formda olan takımını deplasmanda yenebilmek beni gururlandırdı. Gurur okşayıcı bir galibiyet oldu. Rakibimizin de ligde üst sıralarda bulunduğunu göz önüne aldığımızda deplasmandaki bu galibiyet bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Sarıca, dünkü maçta Amath M'Baye'nin de sakatlandığını, bu oyuncunun durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağını belirterek, şunları kaydetti: "İlk yarıda iki takım da akıcı hücum yaptı ve ikinci yarı işler biraz daha savunmaya döndü. Parametreleri çok iyi değerlendirdik. Eksik olduğumuz bir günde ribaunt ve asistlerde hep yakınız veya öndeyiz. Maçın sonunda da iyi savunma yaparak çok kıymetli bir galibiyet aldık. TOFAŞ'ı da tebrik ediyorum. İki takımın oyuncuları da keyif veren bir basketbol oynadı. Bütün ekibimi kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜFAD'tan müdür Yelek'e teşekkür belgesi...
Sonraki Haber Karşıyaka'yı 1 puan mutlu etmedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?