ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'yı 1 puan mutlu etmedi

Karşıyaka'yı 1 puan mutlu etmedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'yı 1 puan mutlu etmedi

TFF 3.Lig 3.Grup'ta grubun iddialı takımlarından Belediye Derincespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Karşıyaka, 1 puanla mutlu olmadı.

Burak'ın sezonu kapattığı yeşil-kırmızılılarda Metin ve Samican da maçta sakatlanıp ikinci yarının başında oyundan çıkarken, 2 topu direkten dönen, birçok pozisyonu harcayan Karşıyaka, rakibin 67'nci dakikada golüne 72'nci dakikada Özgür'ün asistinde Harun'la karşılık verdi. Grupta 16 maçta 20 puanla üst gruba yaklaşma fırsatını yine tepen yeşil-kırmızılı ekip, ilk yarının son haftasına Play-Off hattının 6, zirvenin 20 puan gerisinde girdi. Karşıyaka'da maçta arka adalesinden sakatlanan Metin ve göğsüne darbe alan Samican'ın durumları belirsizken, Ertuğrul ve Harun ise gördükleri kartlarla cezalı duruma düştü.

 

Karşıyaka'da bu sezon yedek kalan Harun, Derince deplasmanında takımına puanı getiren golü attı. Son olarak geçen sezon 21 Mart'taki Somaspor deplasmanında ağları sarsan tecrübeli orta saha, bu sezona ilk 11'de başladıktan sonra yedek kulübesini mesken tuttu. 13 Ekim'deki Gümüşhanespor deplasmanından sonra teknik direktör Ahmet Taşyürek döneminde hiç 11'de tercih edilmeyip süre almakta zorlanan Harun, Derince önünde ikinci yarıda oyuna girerek tabelayı değiştirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bu galibiyet bizim için çok önemli
Sonraki Haber Karşıyaka Balkan Kadınları Derneği kahvaltıda buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?