ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > TRT Gençlik Korosu’ndan Bostanlı'da dev konser…

TRT Gençlik Korosu’ndan Bostanlı'da dev konser…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TRT Gençlik Korosu’ndan Bostanlı'da dev konser…

TRT İzmir Radyosu Türk Sanat Müziği Gençlik Korosu Konseri şef Erol Gönüldaş yönetimindeki konserin hazırlıklarını tamamladı.

TRT İzmir Radyosu Türk Sanat Müziği  Gençlik Korosu Konseri şef Erol Gönüldaş yönetiminde 26 Mayıs Pazar günü saat  16.00’da Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda  muhteşem bir konser verecek.
Uzun zamandır bu konsere şef Erol Gönüldaş yönetiminde ciddi bir şekilde hazırlanan TRT Gençlik Korosu’nun konserinde Çiğdem Yarkın da konuk sanatçı olarak sahne alacak.
Şef Erol Gönüldaş, gençlerin muhteşem bir repertuar hazırladığını ifade ederek, “Bu konseri kaçırmamanızı öneriyorum. Karşıyakalılar ve İzmirlilerle birlikte tüm Türk Sanat Müziği aşıklarını konsere bekliyorum” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka'ya bağışcı oldu
Sonraki Haber Amigo Yaşar vefat etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?