ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka'ya bağışcı oldu

Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka'ya bağışcı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka'ya bağışcı oldu

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi 29 günlük Ramazan Süresince Karşıyaka Hükümet Konağı önünde açık kalacağı iftar çadırında bu kez de AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu bağışcı oldu.

Türk Kızılay Karşıyaka’ya bağışcı olan ve eşiyle birlkikte iftar yemeği vererek çadırda yemek dağıttıktan sonra iftarını açan Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’na iftar sonrası Türk kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz bağışcı şiltini takdim etti.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Mübarek Ramazan ayında Türk Kızılay’ına destek veren bağışcımız, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’na ihtiyaç sahiplerimiz adına teşekkür belgesi vermekten son derece mutlu oldum. Kendisine ihtiyaç sahipleri ve Türk Kızılayı adına teşekkür ederim” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı amatörlerden 3 maçta 26 gol...
Sonraki Haber TRT Gençlik Korosu’ndan Bostanlı'da dev konser…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?