ANA SAYFA > İZMİR > Torbalı’da Nostalji Geceleri başlıyor

Torbalı’da Nostalji Geceleri başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Torbalı’da Nostalji Geceleri başlıyor

Torbalı Belediyesi çok özel bir etkinlik dizisine imza atacak. Her hafta ilçe sakinlerine nostalji tadında saatler yaşatacak olan belediye, nostalji gecelerine bu akşam başlıyor.

İsmail Uygur Kültür Merkezi’nin arkasında bulunan Gazi Çamlığı etkinlik alanında çimlerin üzerinde Yeşilçam'a damga vurmuş Türk filmleri gösterime sunulacak. Her hafta Cuma akşamı saat 21.00'de sırayla Atla Gel Şaban, Yalancı Yarim, Gırgıriye ve Güllü filmleri vatandaşlarla buluşacak. Filmlerinin gösterileceği nostaljik sinema gecelerinde Torbalı Belediyesi, vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz da ikram edecek.

Her Cuma günü Gazi Çamlığı etkinlik alanında gerçekleşecek olan film gösterimleri için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Bu akşam Atla Gel Şaban, filmi ile başlayacak olan özel gösterilere ilginin yoğun olması bekleniyor. Gerekli ışıklandırma çalışmalarının da tamamlandığı alanda Torbalılılar keyifli vakit geçirmiş olacak. Kültür ve sanat etkinliklerine her zaman önem verdiklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı Belediyesi olarak kültürel ve sosyal etkinliklere her zaman önemsiyoruz. Bu kapsamda bu akşam başlayacak ve dört hafta sürecek olan nostalji gecelerinde birbirinden güzel Yeşilçam filmlerini sizlerle buluşturacağız. Bu güzel etkinliğimize tüm Torbalı Halkını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet’in 100. yılına anlamlı yarışma
Sonraki Haber Gaziemirli gençler Fransa yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?