ANA SAYFA > İZMİR > Cumhuriyet’in 100. yılına anlamlı yarışma

Cumhuriyet’in 100. yılına anlamlı yarışma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet’in 100. yılına anlamlı yarışma

Bornova Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı anısına hazırladığı ödüllü Kompozisyon yarışması başvuruları başladı. “Atatürk’e Ses, Cumhuriyet'e Nefes” başlığı ile hazırlanan yarışma için son kayıt tarihi 31 Temmuz 2023 olacak. Yarışmaya katılmak isteyen Bornovalılar ‘basvuru.bornova.bel.tr’ adresinden başvurularını yapabilir.

Cumhuriyetin kazanımlarını, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığını ölümsüzleştirip yeni yüzyıllara taşımak amacıyla hazırlanan yarışma 16 yaş ve üzeri vatandaşlara açık olacak. Temmuz ayı içinde yapılacak olan ve şartlara uyan eserler seçici kurul tarafından 30 Eylül 2023 tarihine kadar tek tek değerlendirilecek. Tüm yarışmacılara katılım belgesi verilirken ilk 3 dereceye girenler ise para ödülü kazanacak.
 
Dereceye giren eser sahiplerinden birinci 5 bin, ikinci 4 bin ve üçüncü olana da 3 bin TL verilecek. Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler 0 232 999 29 29 numaralı belediye hattından dahili 4963-4974’ü arayarak bilgi alabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Macera Parkı yaza hazır
Sonraki Haber Torbalı’da Nostalji Geceleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?