ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 'Toprak, Tarih ve Çocuklar' fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

'Toprak, Tarih ve Çocuklar' fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
'Toprak, Tarih ve Çocuklar' fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

Mayıs ayı boyunca birbirinden farklı ve renkli sanatsal etkinliklere imza atan Karşıyaka Belediyesi, iki akademisyenin ortak sergisine de ev sahipliği yaptı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde görev yapan Nazlı Kılıç ile aynı fakültede okutmanlık görevini sürdüren Selim Martin’in ortak fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.
 
Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde açılan “Toprak, Tarih ve Çocuklar” adlı fotoğraf sergisinde, insane - mekan, insane -iş ilişkileri ve çocuklar konu alındı. Sergi sahibi Selim Martin "Sergimizi günümüzde en fazla ihmal ve suistimal edilen toprağımıza, tarihimize ve çocuklarımıza armağan ediyoruz" dedi. Serginin ay sonuna kadar gezilebileceği belirtildi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da iki modern park açıldı
Sonraki Haber Delican: AK Gönüllerin sesini İzmir’den Türkiye duydu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?