ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız

Tolungüç: Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız

PTT 1.Lig'de evinde Kayseri Erciyesspor'a mağlup olan Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız" dedi.

Tolungüç "Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Son maçın vermiş olduğu yorgunluk ve moral bozukluğu vardı. Futbolcuları maça adapte etmek biraz daha zorlaştı. Oyuncuyu bu tip maçlara hazırlamak kolay değil. Rakibimiz daha disiplinli oynadı hem tam kadro geldiler. Bugün 8 tane altyapıdan oyuncumuzla mücadele ettik" dedi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları son maçta ellerinden geleni yapmak istediklerini söyleyen Tolungüç, "Son düdük çalınca yeni sezonun yapılanması için kolları sıvayacağız. Karşıyaka bu fırtınaları atlatacak büyük bir camiadır. Bize ne düşerse yapmaya hazırız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Delican, Anneler Günü'nü şehit annesi ile geçirdi
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi öğrencileri ''Engelsiz bir dünya'' için buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?