ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: ''Kendi ayağımıza sıktık''

Tolungüç: ''Kendi ayağımıza sıktık''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: ''Kendi ayağımıza sıktık''

Lider Adanaspor'a 3-2 mağlup olarak lige tutunma şansını iyice zora sokan Karşıyaka'da, Teknik Direktör Soner Tolungüç maç sonu açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, lige verilen milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Takım ruhu oluşturmaya ve arkadaşlarımıza bu inancı aşılamaya çalıştık. Rakibimiz uzun süre kaybetmeyen ve lider olan bir takımdı. Bizse uzun süre kazanamayan bir durumdaydık. Bunu değiştirmek istiyorduk. İlk yarı her şey istediğimiz gibi gitti. Forvetlerini etkisiz hale getirdik. Zaman zaman öne geçtik" dedi.
Net bir penaltılarının hakem tarafından verilmediğini iddia eden Tolungüç, "Devre arasına 2-0 önde girebilirdik. İkinci yarı oyun bizim kontrolümüzdeyken 10 kişi kalmamıza inanamıyorum. Ondan sonra baskı gördüğümüz için fiziksel bir yorgunluk oldu. Can-Gökhan değişikliğinden sonra 89. dakikada golü bulduk. Uzatmada yediğimiz golü tarif edecek kelime bulamıyorum. Kendi ayağımıza sıkmış gibi bir durum oldu. Önümüzde 7 maç var. Bu oyun disipliniyle kalan 7 maçta asla pes etmeden, canımız çıkıncaya kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meme kanseri ilk kez tiyatro konusu oldu
Sonraki Haber Kaf Kaf, TED Kolejliler karşısında zorlanmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?