ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Dikkat etmeli, kontrolümüzü kaybetmemeliyiz

Tolungüç: Dikkat etmeli, kontrolümüzü kaybetmemeliyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Dikkat etmeli, kontrolümüzü kaybetmemeliyiz

Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç "Dikkat etmeli, kontrolümüzü kaybetmemeliyiz" dedi.

Artık Aydınspor 1923 maçını kafalarından çıkarıp lige konsantre olmaları gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Oyuncularımı toparlamaya, motive etmeye çalışıyorum. Takımla genel psikoloji üzerine bir konuşma yaptım. Bir daha şartlar ne olursa olsun, böyle bir şeyin tekrarlanmasına izin vermeyeceğimi belirttim.

Maç sonrası yaşananlara gerek yoktu. Dikkat etmeli, kontrolümüzü kaybetmemeliyiz. Evet sahada standartları yerine getirmeyen, rakip takımı korumaya almış, kuralları uygulamayan bir hakem vardı. Müsabakanın sonucuna etki edip, emeklerimizin boşa gitmesine yol açtı. Oyuncular maçın da yorgunluğuyla tepki gösterdi. Ancak hedefimiz ne olursa olsun ayakta kalmak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'a ağır ceza...
Sonraki Haber Bornova Stadı'na Aziz Kocaoğlu'nın adı verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?