ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'a ağır ceza...

Kaf Kaf'a ağır ceza...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'a ağır ceza...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan olaylı Karşıyaka-Aydınspor 1923 karşılaşmasının ardından yeşil kırmızılılara ceza yağdırdı.

Müsabaka bitiminde kırmızı kart gören Karşıyakalı Mustafa Aşan ile Zeki'ye, hakeme yönelik saldırı ve hakaretleri nedeniyle 7'şer maçtan men ve 2 bin 250'şer TL para cezası verildi.
Sportif Menajer Atilla Güneş de aynı gerekçeyle 7 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 2 bin 250 TL para ceza aldı.
PFDK, maç sonrası hakem Celal Bayraklı'ya saldırıp hakarette bulunan Futbol Şube Yöneticisi Aygün Cicibaş'ı 112 gün hak mahrumiyeti ve 19 bin 500 TL ile cezalandırdı.

PFDK, ayrıca Karşıyaka'ya taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3.300. TL. para cezasına da çarptırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eskiyörük: İzmir'i gıda sektöründe ihracat merkezi yapmalıyız
Sonraki Haber Tolungüç: Dikkat etmeli, kontrolümüzü kaybetmemeliyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?