ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Daha çok çalışıp tırmanışımızı sürdüreceğiz

Tolungüç: Daha çok çalışıp tırmanışımızı sürdüreceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Daha çok çalışıp tırmanışımızı sürdüreceğiz

1877 Alemdağspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka kulübe 2.5 yıl sonra dönen Tolungüç yönetiminde bu sezon ilk maçını kazandı.

Bu galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu belirten Soner Tolungüç, "Bulunduğumuz yerden bir an önce üstlere çıkmamız gerekiyordu. Rakibe pozisyon vermemek için hatlar arasındaki mesafeyi kapattık. Rakip arkasına koşular yaparak Doğukan ve Hakan'a pozisyon yaratmaya çalıştık. İlk yarıda Alemdağ'ı yaklaştırmadık. Orta sahadan hücuma biraz daha destek olsa goller bulabilirdik. İkinci yarı baskıyı artırıp gol bulduk, ikiyi ve üçü atabilirdik. Galibiyet psikolojisiyle oyuncularımız biraz geri çekildi. Ancak önemli olan kazanmaktı. Performansımızı yükseltmemiz lazım. Bundan sonra daha çok çalışıp tırmanışımızı sürdüreceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'daki şampiyona Türkiye'nin...
Sonraki Haber Dünya Rekoru Pasta Şehri İzmir’in: 2842 metre

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?