ANA SAYFA > SPOR > Bostanlı'daki şampiyona Türkiye'nin...

Bostanlı'daki şampiyona Türkiye'nin...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'daki şampiyona Türkiye'nin...

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı Balkan Plaj Voleybolu Bostanlı Rekreasyon alanındaki plaj voleybolu sahasında yapıldı. Şampiyonada Türk ekipleri hem erkeklerde, hem de kadınlarda şampiyon oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Voleybol Federasyonu ile birlikte düzenlediği BVA Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası'nda voleybol severler Bostanlı'da üç gün, 6 ülkeden 28 takımın katıldığı organizasyon da voleybola doydu.
Turnuva sonunda birincilik kürsüsüne Türkiye çıktı. Kadınlar final maçında Bulgaristan'dan Ekaterina Aleksandro - Stefani Kyoseva ikilisini 2-0 mağlup eden Merve Çelebi - Bahanur Gökalp altın madalyayı kazandı. 3.lük Burcu Atasoy -  Buğra Eryıldız kazandı. İki Türk takımının mücadele ettiği finalde Selçuk Seferci-Sefa Urlu ikilisini 2-0'la mağlup eden Murat Giginoğlu-Volkan Gögtepe ikilisi birincilik kürsüsüne çıktı. Üçüncülüğü ise Moldovya'dan Timofei Chisleacov – Fiodor Majarov ikilisi elde etti.
Erkekler final maçını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de  izledi. Soyer, hem bayanlarda hem de erkeklerde şampiyon olan sporculara madalya ve kupalarını verdi. İkinciliği elde eden kadın ver erkek sporculara kupalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, üçüncülük kupalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge takdim etti. Turnuvanın son günü maçlarını Tunç Soyer ile birlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Gençlik Hizmetleri Spor İzmir İl Müdürü Müammer Uslu da izledi. 
Fotoğraflar: Esat Erçetingöz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakanlı, milletvekilli nikah...
Sonraki Haber Tolungüç: Daha çok çalışıp tırmanışımızı sürdüreceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?