ANA SAYFA > GÜNDEM > Tiyatro kursuna muhteşem final

Tiyatro kursuna muhteşem final

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tiyatro kursuna muhteşem final

Türk Tiyatrosu’na 21 yılda yüzlerce yetenekli oyuncu kazandıran Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, bu yaz da 80 kişiyi sahneyle tanıştırdı.

İki ay boyunca tiyatro eğitimi gören kursiyerler, muhteşem bir final gösterisinin ardından törenle sertifikalarını aldı.

İKİ AYLIK EĞİTİM

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu tarafından yaz döneminde düzenlenen tiyatro kursu iki ay sürdü. 10-14 ve 15-35 yaş gruplarına yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimlere toplam 80 kişi katıldı. Kursiyerler, haftada 4 gün Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar ve ekibinden ders alma imkanı buldu. Final gösterisinde seyircilerle buluşmanın heyecanını yaşayan katılımcılar, aynı akşam sertifikalarına da kavuştu.

YENİ SEZON HEYECANI

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Ekim ayında başlayacak yeni tiyatro sezonu öncesinde de çalışmalarına hız verdi. Ekip, yeni sezonda 4 farklı oyunla hem küçükleri hem de yetişkinleri tiyatroya doyuracak. Çok sevilen ‘Peter Pan’ oyunu bu yıl da çocuklarla buluşturulacak. Yine çocuklar için ‘Uçan Şemsiye’ ve ‘Ay Dedeyi Kim Çaldı’ ile yetişkinlere yönelik olarak ‘Arapsaçı’ oyunları sergilenecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir bayramlaşmasında Devlet Bahçeli vurgusu
Sonraki Haber İŞKUR’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?