ANA SAYFA > İZMİR > İŞKUR’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

İŞKUR’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İŞKUR’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak ve beraberindeki heyet Kurban Bayramı’nda şehit ailelerini unutmadı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da şehit ailelerinin yanındaydı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak ve eşi Fatma Kabak, İŞKUR Konak Hizmet Merkezi Müdürü Necmi Kalfalar ile meslek danışmanından oluşan ekip Menderes İlçesi’nde yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun selamını iletti.

İlk ziyaret Menderes Görece’de ikamet eden Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar’ın annesi Filiz ve babası Necaattin Bayraktar’ın  evine yapıldı. İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak, Türkiye İş Kurumu olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını, acıların paylaşıldıkça azalabileceğini vurguladı.

İŞKUR İl Müdürü Kadri Kabak da iş konusunda olduğu gibi her konuda şehit ailelerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurguladı. 

 

KADERİM KIZIMA YAZILMIŞ

İkinci ziyaret; Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Hacı Osman Ayyıldız'ın eşi Nurçin Ayyıldız ve kızı Ecrin’e oldu. Menderes’in Ataköy Mahallesi’nde ailesinin yanında yaşayan eş Ayyıldız ve bu sene okula başlayacak olan Ecrin’in her zaman destekçileri olduklarını ifade eden Genel Müdür Şenocak ve İl Müdürü Kabak iş başta olmak üzere diğer konularda da ellerinden gelen yardımı yapacaklarının sözünü verdi. Şehit eşi Nurçin Ayyıldız’ın annesi kendisinin de genç yaşta eşini kaybettiğini belirterek, “Kaderim kızıma yazılmış” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tiyatro kursuna muhteşem final
Sonraki Haber Ayakkabı ve Çanta sektörü İzmir'de buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?