ANA SAYFA > İZMİR > Tire Arena'nın temeli atıldı

Tire Arena'nın temeli atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tire Arena'nın temeli atıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşıladığı 13 bin 500 kişilik Tire Arena’nın temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi işbirliği ile İzmir yeni bir stada daha kavuşuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 28 milyon TL’lik yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı Tire Arena’nın temeli törenle atıldı. Düşman işgalinden 93. kurtuluş yıldönümünü kutlayan Tire, yeni stadının yapımına başlanmasıyla çifte sevinç yaşadı.

Maltepe Mevkiinde yapılacak 13 bin 500 seyirci kapasiteli stadın temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçenin kurtulduğu günün yıldönümünde böyle anlamlı bir töreni gerçekleştirmenin heyecanı içinde olduğunu belirterek, "Buradan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.
13 bin 500 kişilik stadın Küçük Menderes'in halkını bir araya getirecek bir tesis olduğunu dile getiren Başkan Kocaoğlu, "İnsanlarımızın dayanışma bilincinin gelişmesi en az stat kadar önemli. Ben bu statta tüm hemşerilerimizin futbol izlemelerini ve kulüplerimizin liglerde üst sıralara yükselerek başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay, İzmir 9 Eylül Maratonu'nu koşacak
Sonraki Haber Kocaoğlu: Kimse Yalı'ya stat yapılmasını istemiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?