ANA SAYFA > GÜNDEM > THY Uçağını yeşil kırmızıya boyadı...

THY Uçağını yeşil kırmızıya boyadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
THY Uçağını yeşil kırmızıya boyadı...

Sanal simülasyonda kullandığı Türk Hava Yolları (THY) uçağını Pınar Karşıyaka renklerine boyayan Yazılım Mühendisi Efe Dağhan'a THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY maketi hediye etti.

THY uçağına Pınar Karşıyaka logosu tasarımın bazı sitelerde ilgi görmesinin ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yöneticilere talimat vererek tasarımı yapan Yazılım Mühendisi Efe Dağhan'ı İstanbul'a davet etti. Yeşilköy'deki THY Genel Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaretin ardından Atatürk Havalimanı'ndaki basın mensuplarına konuşan Dağhan, taraftarı olduğu Karşıyaka'nın Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşması ve Turkish Airlines Euroleague turnuvasına katılmasından dolayı THY'nin Airbus A330-300 tipi uçağına bu tasarımı yaptığını belirtti.

Efe Dağhan, çocukluğundan beri pilot olmak istediğini anlatarak, "Bu bölümü seçmemdeki yegane sebep de üniversiteden mezun olduktan sonra THY'de pilot olarak işe başlayabilmekti. Boyamayı yaparken işin bu boyutlara gelebileceğini hiç düşünmemiştim" dedi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, Karşıyaka'nın renk ve ambleminin yer aldığı maket uçağı Dağhan'a hediye etti. Dağhan, THY Eğitim Merkezi'ni gezerek, simülatörde uçuş yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın hazırlık maçları netleşmeye başladı
Sonraki Haber Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na güneş enerjili aydınlatma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?