ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > ''Teyze, arkadan dolaş!..''

''Teyze, arkadan dolaş!..''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Teyze, arkadan dolaş!..''

Bizler Bostanlı Şehitler Bulvarı'nda ikamet etmekteyiz. Sabah akşam vakit buldukça boş vakitlerimizi yürüyerek değerlendirmeye çalışıyoruz.

Değerli karsiyakahaber.com editörü;

Bizler Bostanlı Şehitler Bulvarı'nda ikamet etmekteyiz. Sabah akşam vakit buldukça boş vakitlerimizi yürüyerek değerlendirmeye çalışıyoruz. Bakkala, manava, markete gidiyoruz. Çok geniş kaldırımlarımız var. Çok da memnunuz. Ancak sabah ve akşam saatleri Şehitler Bulvarı üzerinde bulunan kargo şirketlerinin kamyonları ve yükleri yolları kapatmakta. Kaldırımdan mecburen asfalta inmekteyiz. Çoğu zaman da iki sıra park eden arabaların arasından güçlükle yola inip gelen aracın altında kalma tehlikesi bile yaşamaktayız.

Yetkililere söylediğimizde hemen kaldırıyoruz cevabı vermekteler. Geçenlerde yine fırına ekmek almaya çıktığımızda geniş kaldırımın tamamen kapandığını gördüm. "Evladım nasıl geçeceğiz" diye sorduğumda, ters ters "teyze arkadan dolaş" cevabını verdi. Gücüme gitti.

Torunuma fotoğrafı çektirdim. Size yolluyorum. Trafik memurları, belediyeciler kim ilgileniyorsa ilgilensin. Bunlar bizi bıktırdılar.

İnşallah çözüm bulurlar da biz yaşlılar rahat rahat yaya kaldırımlarından geçebiliriz.

Pakize G.

Emekli öğ.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hırsıza mektup...
Sonraki Haber Mete Uğuz'un adı bu salonda yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?