ANA SAYFA > GÜNDEM > Tersane Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı 3.dönemde de varım dedi

Tersane Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı 3.dönemde de varım dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tersane Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı 3.dönemde de varım dedi

2009 yılı yerel seçimlerinde Tersane Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı seçilen Cenan Esmer 3. dönemde de varım diyor.

35 yıldır Tersane Mahallesi'nde ikamet ettiğini, Tersane Mahallesi olarak mahallenin sakini değil, sahibi olduklarını söyleyen Canan Esmer 3. dönemde de aday olduğunu belirterek şunları söyledi: “Özel sektörün öncü firmalarında 17 yıllık muhasebe deneyiminden sonra 2009 yılı yerel seçimlerinde Tersane Mahallesi sakinlerinin göstermiş olduğu teveccühleriyle mahallemin ilk kadın muhtarı olma gururunu yaşıyorum.  

Görevimiz; mazeret değil, çözüm üretmek diyerek her düşünceden, her görüşten mahallemizdeki herkese eşit yakınlıkta dert ortağı, çözüm üreten bir dost olmaya çalıştık. Hep birlikte güzel projelere imza attık.

“Muhtarlık gönül işidir.”

Sorunları bazen dışarıda sorunun merkezine giderek, bazen makamda bürokrasinin imkânlarıyla iletişime geçerek çözdük. Muhtarlık ne geçim işi, ne de yükselmek için bir basamaktır. “Muhtarlık gönül işidir.” Makamlar geçici, insanlık ve hizmet kalıcıdır.

Mahallenin sakini değil, sahibi olan sizlerin güven ve desteğiyle 3. dönemde de ilk günkü heyecan, 10 yıllık bilgi, birikim ve tecrübeyle hizmete devam etmek için yeniden mahallelimin desteğine talibim.”

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç şefi duygulandıran jest...
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır, yeni yapılan ve yenilenen okullarda incelemede bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?