ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Genç şefi duygulandıran jest...

Genç şefi duygulandıran jest...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç şefi duygulandıran jest...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu başarılı bir konser ile Karşıyaka'da büyük sükse yapan genç koro şefi Cihad İşci'yi plaket ile onurlandırdı.

Geçtiğimiz cuma akşamı Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde bin kişiye yakın davetli huzurunda başarılı bir konser vererek, Karşıyakalılara türkülerimizi sevdiren ve harika türkü gecesi yaşatan Karşıyaka Sanat Derneği, bu akşam çalışmaların yapıldığı Mustafa  Orta'nın "Sende Gel Kafe Kültür Merkezi"nde bir araya geldi ve başarısını pasta keserek kutladı.
Kutlama sırasında Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen ile derneğin Türk Halk Müziği korusunun yöneticisi Nadire Öksüz bir jest yaparak konser anısına şef Cihad İşci'ye plaket sundu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem korkuttu: 5,5...
Sonraki Haber Tersane Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı 3.dönemde de varım dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?