ANA SAYFA > SAĞLIK > Tek ameliyatla 3 fıtıktan kurtuldu

Tek ameliyatla 3 fıtıktan kurtuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tek ameliyatla 3 fıtıktan kurtuldu

İzmir Kuzey Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tek seansta yapılan Laparoskopik İnguinal Herniografi ameliyatı ile, 50 yaşındaki hasta Vilaydin Yaman hem iki taraflı kasık fıtığı hem de göbek fıtığından kurtularak sağlığına kavuştu.

İzmir'de yaşayan Vilaydin Yaman geçtiğimiz günlerde kasık ağrısı şikayeti ile Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi EAH. Genel Cerrahi polikliniğine başvurdu. Hastanın yapılan incelemelerinde iki taraflı kasık ve göbek fıtığı tespit edildi. Laparoskopik İnguinal  Herniografi tekniği ile ameliyat kararı alınan hasta monitör ekran eşliğinde 2,5 saat süren operasyonla; göbek deliğinden girilerek önce sağ kasık fıtığı sonra sol kasık fıtığından ameliyat edildi. Daha sonra da girilmiş olan göbek deliğinden göbek fıtığı ameliyatı gerçekleştirilerek aynı seansta üç fıtığından da kurtulmuş oldu.

Laporoskopik ameliyatların avantajlarını değerlendiren ameliyat ekibinin başkanı Dr. Enver Tekin “İki taraflı fıtık ameliyatları genelde açık yapıldığı için hastada şiddetli ağrı ve kasıklarda uzun süreli gerginlik hissi oluşturuyor. Bu teknikte ise hastada herhangi bir ağrı hissi olmuyor. Uyandıktan sonra normal yürüyebiliyor ve çok kısa bir süre sonra normal yaşantısına dönebiliyor” dedi.

Hasta Vilaydin Yaman sağlığına kavuşmaktan duyduğu mutluluğu “İki yıldır yaşadığım sıkıntılardan kısa sürede kurtuldum, başta doktorum olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” sözleriyle ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de Loriya ayrılmak istiyor, Ali Say Balçova'da...
Sonraki Haber Onay Akbaş’ın “Dalga” isimli resim sergisi sanatseverlerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?