ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Loriya ayrılmak istiyor, Ali Say Balçova'da...

KSK'de Loriya ayrılmak istiyor, Ali Say Balçova'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Loriya ayrılmak istiyor, Ali Say Balçova'da...

Karşıyaka'da ara transfer hareketi hızlı başladı... Yabancı kaleci Loriya ayrılmak istediğini söyledi. Ali Say da 3. Lig ekiplerinden Balçova Yaşamspor'a gitti.

Antalya'daki devre arası antrenörler seminerine katılan Yusuf Şimşek, bu sezon ilk 8 maçta kaleyi koruduktan sonra eldivenleri Behram'a kaptıran 33 yaşındaki kalecinin isteğine olumlu yanıt verdi. Yönetim Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan, kulüpten alacağı da olan file bekçisiyle anlaşarak sözleşmesini feshetme yolu arayacak.Yusuf Şimşek, Loriya'nın yerine alternatif kaleci olarak yeşil kırmızılılarda 2008-2013 arasında kadroda yer alan, Kayserispor maçını da tribünden izleyen Çaykur Rizesporlu Necati'yi düşünebileceklerini söyledi.
Daha önce parasını alamayan Ofoedu'nun ayrıldığı, TFF'ye başvuran Berkan'ın serbest kalma hakkı kazandığı Karşıyaka'da Deniz de gözden çıkarılmıştı. Altyapıdan yetişen ancak ligde fazla forma şansı bulamayan Ali Say'ı Balçova Yaşamspor'a kiralayan yönetim, Erdi'yi de uygun teklif gelmesi halinde kiralık verecek.
İlk yarıda play off hedefini tutturduklarını hatırlatan Yusuf Şimşek, "Oyuncularım beni hayal kırıklığına uğratmadı. Ofoedu ayrıldı, Juninho sakat. Buna rağmen Kayserispor gibi bir takımı yenip iddiamızı kanıtladık. Şu anda transferden daha önemlisi, mali sıkıntıları aşıp iç huzuru sağlamak. Futbolcularım ve teknik heyete ödeme yapılmalı. Transfer sonraki konu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılın takımı Pınar KSK, Yılın antrenörü Ufuk Sarıca!..
Sonraki Haber Tek ameliyatla 3 fıtıktan kurtuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?