ANA SAYFA > GÜNDEM > TDP Eski Karşıyaka İlçe Başkanı CHP'ye geçti

TDP Eski Karşıyaka İlçe Başkanı CHP'ye geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TDP Eski Karşıyaka İlçe Başkanı CHP'ye geçti

Türkiye Değişim Partisi’nden 11 eski İzmir il yöneticisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. CHP'ye katılanlar arasında Karşıyaka Eski İlçe Başkanı Ömer Dereli de yer aldı.

Türkiye Değişim Partisi’nden 11 eski İzmir il yöneticisi CHP’ye katıldı. Partiye yeni katılanlar için CHP Genel Merkezi’nde tören yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yeni üyelere parti rozeti taktı. Törene Oğuz Kaan Salıcı’nın yanı sıra İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı.

Türkiye Değişim Partisi’nden CHP’ye katılan isimler şöyle: “Eski İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, eski İl Başkan yardımları Yasemin İnceoğlu, Mehmet Aktaş ve Sezgin Pastutmaz, eski İl Disiplin Kurulu üyesi Kadriye Çınaroğlu, eski İl Yönetim Kurulu üyeleri Emre Güldaştı ve Doruk Zeytin, eski Bayındır İlçe Başkanı Cenk Dolu, eski Karabağlar İlçe Başkanı Özcan Demir, eski Güzelbahçe İlçe Başkanı Mehmet Semih Tüzüner ve eski Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü'den ''İklim Kriziyle Mücadele'' vurgusu
Sonraki Haber Bitlis Tanıtım Günleri 21-24 Ekim'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?