ANA SAYFA > GÜNDEM > Bitlis Tanıtım Günleri 21-24 Ekim'de

Bitlis Tanıtım Günleri 21-24 Ekim'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bitlis Tanıtım Günleri 21-24 Ekim'de

İzmir’de yapılacak 5. geleneksel "Bitlis Tanıtım Günleri", “Müze Kent Bitlis” teması ile 21 Ekim Cuma günü başlıyor.

21-24 Ekim 2022 de İzmir Karşıyaka Bostanlı pazar alanında yapılacak 5. geleneksel Bitlis Tanıtım Günlerinde Bitlis kültürü ve Bitlis'e özgü yemek ve ürünler tanıtılacak. Bitlis’ten getirilecek ürünlerin satışı yapılacak. Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Karayılanoğlu tüm İzmirli ve Egelileri 5. geleneksel "Bitlis Tanıtım Günleri" ne davet etti.

Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Karayılanoğlu 4 gün sürecek "Bitlis Tanıtım Günleri" ne sadece İzmir’deki Bitlisli hemşerilerimizi değil Bitlisin kültürünü, ürünlerini tanımaya davet ettiklerini belirterek şunları söyledi.  Bu yıl 5.si düzenlediğimiz "Bitlis Tanıtım Günleri" “Müze Kent Bitlis” teması işlenecek.” 

Sahip olduğumuz değerleri tanıtmak için
Bitlis'in tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını söyleyerek “Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ilimiz yılın her 12 ayında turizme cevap verebilecek potansiyele sahiptir. Geleneksel kültürü, dünyanın en büyük ikinci krater gölü Nemrut Krater Gölü, Selçuklu medeniyetini içerisinde bulunduran Ahlat ilçesi, çetin kış şartlarının beraberinde getirdiği kış turizmi imkanları, Bitlis ilimizin turizminin bazılarıdır. Sahip olduğumuz bu değerleri tanıtmak amacıyla İzmir’de Bitlis tanıtım günlerinde misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz" dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TDP Eski Karşıyaka İlçe Başkanı CHP'ye geçti
Sonraki Haber Karşıyaka'nın en skoreri Fatih...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?