ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın en skoreri Fatih...

Karşıyaka'nın en skoreri Fatih...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın en skoreri Fatih...

Üst üste 2 galibiyetle zirve yarışına ortak olan Karşıyaka'ya geçen sezon devre arasında transfer edilerek, kritik gollerle takımın düşme hattından uzaklaşıp maratonu sıkıntısız tamamlamasına katkı yapan Fatih Taşdelen, bu sezon da yeşil-kırmızılıları sırtlıyor.

Geçen yıl Karşıyaka formasıyla yarım sezonda 8 gol atan Fatih, gollerine bu sezon da devam ediyor. Ligde ilk hafta 2-0 kazanılan Nevşehir Belediyespor ve deplasmanda 2-1 mağlup olunan Hacettepe 1945 maçlarında gol atan 26 yaşındaki santrfor, son olarak Eskişehirspor deplasmanında attığı tek golle rakibin kilidini açtı. Maçın 65'inci dakikasında takımın müthiş paslaşmalarını golle sonuçlandıran Fatih, Kaf-Kaf'a çok kritik galibiyeti getirdi. Ligde 3 hafta yedek kalmasına rağmen oynadığı 7 maçta 3 kez ağları sarsan, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da Şanlıurfaspor'a deplasmanda 2 gol atan futbolcu, toplam 5 golle Karşıyaka'nın en skorer oyuncusu oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Bitlis Tanıtım Günleri 21-24 Ekim'de
Sonraki Haber KODA sezona merhaba dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?