ANA SAYFA > EĞİTİM > Tayvan'da Dünya dördüncülüğü....

Tayvan'da Dünya dördüncülüğü....

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tayvan'da Dünya dördüncülüğü....

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji öğrencisi Yaren Sever Tayvan’da düzenlenen Uluslararası Bilim Fuarı’nda Dünya Dördüncüsü oldu.

2002 Yılından beri düzenlenen Taiwan International Science Fair​ ( TISF )’da İzmir Fatihli öğrenci  Yaren Sever büyük başarı gösterdi. Tayvan’ın en önemli bilim fuarında düzenlenen yarışmaya 492 yerli ve 150 yabancı proje ve 21 ülke katıldı. Uluslararası bilgi alışverişinin sağlanması, kültürlerarası iletişimin sürdürülmesi amaçlanan yarışmada yerli ve yabancı kategoriler birlikte değerlendirildi. Yarışmaya Mühendislik dalında katılan İzmir Fatih Koleji öğrencisi Yaren Sever Dünya dördüncülüğü kazanarak büyük başarı elde etti. Türkiye Tayvan Ateşesi Halil Dokuyucu da İzmirli ekibi yarışma boyunca yalnız bırakmadı ve Tai-Pai’nin önemli yerlerini tanıttı. Yaren Sever aldığı ödülle hem Türkiye’yi hem de İzmir’i başarıyla temsil etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi
Sonraki Haber CHP Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Utku 30000 imza topladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?