ANA SAYFA > SPOR > Taypark yenilenen ismi ve yüzüyle kapılarını yeniden açıyor

Taypark yenilenen ismi ve yüzüyle kapılarını yeniden açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taypark yenilenen ismi ve yüzüyle kapılarını yeniden açıyor

Karşıyaka Belediyesi Taypark’ı yenilenen ismi Cordelion Taypark olarak binicilik ve doğa tutkunlarının buluşma noktası yapmak istiyor. Taypark 6 Aralık Cuma günü saat 15.00’da törenle yeniden açılacak.

Yenilenen kadrosu ve manej alanıyla tesiste binicilik eğitimi verilmeye de başlanacak. Antrenörler eşliğinde 6 - 12 yaş arası çocuklar için verilecek ve 30 dakikalık eğitim; 4’lü, 8’li, 12’li paket seçenekleriyle sunulacak. Belirli bir ücret alınacak. Çocuk atı denilen, iletişim kurabilen, kontrolü̈ sağlayabilen, iyi huylu atlarla yapılacak eğitimlerle, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine de katkı sağlanacak. 
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Üstü kapalı olarak Türkiye’nin sayılı manej alanlarından birine sahibiz. Yaptığımız yeniliklerle alanın niteliğini ve hizmet kalitemizi daha da artırdık. Çocukların hayvanlarla olan ilişkisini güçlendirmeyi, binicilik sporu ile tanıştırmayı ve ileri seviyelere giderek Türkiye çapında ödül kazanabilecek sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi. 
Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı da “Cordelion Taypark’ta 6 - 12 yaş arası çocuklara yönelik binicilik eğitimlerinin yanı sıra 4 - 12 yaş aralığı için 2 dakikalık gezi turlarımız da olacak. Önümüzdeki süreçte Binicilik Federasyonu ile ortak çalışmalar yaparak yılın belli zamanlarda ulusal yarışmalar düzenleyeceğiz. 6 Aralık’ta çeşitli sürprizlerin de yer alacağı açılış törenimize herkesi bekliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu'dan, Karşıyaka Belediyesi zemin katıyla ilgili yeni iddia...
Sonraki Haber Başkan Tugay: Asıl özür dilemesi gereken Çiftçioğlu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?